Би ни претставувало задоволство доколку со нас го поделите Вашето мислење, критика или пофалба за Ресторан Дион. Чувствувајте се слободни и да ни поставите какво било прашање. Нашиот тим во најкраток рок ќе Ви одговори.


Име
Презиме
E-mail
Адреса
Телефон за контакт
Коментар / Прашање